Fynske Insekter - Sommerfugle, Guldsmede, Svirrefluer m.m.
Fyn
->Begivenheder
Ekskursioner
EKSKURSIONER

ALLE KAN DELTAGE - IKKE KUN MEDLEMMER !
– og det er ganske gratis !


Hvis du kunne tænke dig....


på et tidspunkt at deltage i en uformel ekskursion med ligesindede fra foreningen, kan du meddele det til foreningens formand og medsende dit navn, adresse og mailadresse til denne adresse :

Leif Jensen, Hørkærvej 14. 5591 Gelsted. - leifleonjensen@gmail.com

Foreningen sender dig så automatisk en mail kort tid (fx et døgn) før en ekskursion bliver gennemført. Herefter skal du tilmelde dig, hvis du synes om ekskursionen og ønsker at deltage.Foreningen har, efter mange års erfaringer, besluttet at afholde ekskursioner på Fyn med kort varsel sendt til de interesserede personer, og uden på forhånd at have annoncere en bestemt dato eller lokalitet.

Når en ekskursion gælder lyslokning, skal der oftest indhentes tilladelse fra lodsejer. Det indebar tidligere, at en ekskursion skulle afholdes på en bestemt dato og besluttes lang tid i forvejen. Dette var meget uhensigtsmæssigt, idet det jo er umuligt at forudse vejrforholdene ud i fremtiden.

Derfor beslutter vi os nu først et døgn eller to før en ekskursions afholdelse, når vejrforholdene kan forudses at være stabile og tilfredsstillende for en gennemførelse.

Straks en tilladelse er indhentet - og vejret holder, sender foreningen en mail til de personer, som på forhånd til foreningen har tilkendegivet interesse for evt. at deltage i en ekskursion.

I denne mail oplyses de nødvendige ting vedr. påtænkte ekskursion som f.eks. ekskursionsleder, lokalitet, mødested, tidspunkt og evt. hvad man bør medbringe.

Hvis du synes, det tilsendte aktuelle tilbud er tillokkende, og du gerne vil deltage, sender du straks en mail retur med besked om, at du deltager.